Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Δήμος Σιντικής . Όλγα Φυταγκουρίδου Ο ορισμός του ψέματος και της εξαπάτησης (έγγραφα )

η εικόνα προφίλ της Olga FitagouridouΣυνέχεια στα όσα είχε καταγγείλει προ ημερών η δημοτική σύμβουλος κ Ολγα Φυταγκουρίδου Δήμος Σιντικής . Ολγα Φιταγκουρίδου όχι απλά ο ορισμός μιας παράτυπης ενέργειας αλλά η επιτομή του σκανδάλου .ο Φώτης Δομουχτσίδης ζητά από τη ΔΕΗ να μεταφερθεί ο λογαριασμός ρεύματος των Λουτρών Σιδηροκάστρου (σημερινή ΣΙΝΤΙΚΗ ΔΑΕ) στον πολλαπλό λογαριασμό του Δήμου Σιντικής!!!! Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Πως από τα χρήματα που πληρώνουμε όλοι μας – μέσω των λογαριασμών του ρεύματος σε δημοτικά τέλη- που είδαμε πόσο αυξήθηκαν - αντί να πάνε για υπηρεσίες ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας πήγαν για να πληρώσουν το ρεύμα των Λουτρών… Η λυπητερή; Περίπου 130. 000 ευρώ μέσα σε τρεις μήνες!!!

Προς επιβεβαίωση των όσων είχε υποστηρίξει η δημοτική σύμβουλος ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Φ/Β και τα σχετικά έγγραφα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.