Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Προς Κοτσαμπα και Μέγκλα Τι θέση έχετε για την τροπολογία περί πνευματικών δικαιωμάτων ???

Εδώ και καιρό διαβάσαμε και ακούσαμε πολλές φορές τον πρόεδρο της ΟΕΒΕΣ Σερρών κ Κοτσαμπα ,αλλά
και το Επιμελητήριο Σερρών είχε προχωρήσει σε ανακοίνωση οτι η εταιρεία που διαχειρίζεται τα πνευματικά δικαιώματα μας ..τελείωσε .
Σας ενημερώνω λοιπόν οτι όχι μόνο δεν τελείωσε αλλά με ΤΡΟΠΟΛΟΓΊΑ  που έρχεται στην βουλή γίνεται πανίσχυρη .Μάλιστα ήδη άλλα επιμελητήρια προγραμματίζουν τον τρόπο αντίδρασης .Εδω στις Σέρρες κύριοι το γνωρίζετε ?? και αν ναι τι θα πράξετε ??
Στην Ξάνθη πάντως  ήδη κινούνται
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ 

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιείται αύριο στο Επιμελητήριο Ξάνθης για να συζητηθούν οι εξελίξεις σχετικά με τον νέο νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων. Η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου κάνει λόγο για «σκανδαλώδη τροποποίηση».
Διαβάστε το δελτίο Τύπου
Το Επιμελητήριο Ξάνθης καλεί την Ο.Ε.Β.Ε Ν. Ξάνθης, όλα τα επαγγελματικά σωματεία, τον Εμπορικό Σύλλογο Ξάνθης, τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Θράκης αλλά και όλο τον επιχειρηματικό κόσμο του νομού μας σε έκτακτη κατεπείγουσα σύσκεψη τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης, προκειμένου να ενημερωθούν για τη σκανδαλώδη τροποποίηση που επιχειρείται να περάσει τις επόμενες ημέρες από τη Βουλή των Ελλήνων, του νέου νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων. Ένας νόμος, που με τις νέες τροπολογίες όχι μόνο δεν αποκαθιστά τις αδικίες του ν. 2121/1993 αλλά γίνεται περισσότερο άδικος, ανάλγητος για όλους τους χρήστες και τους χιλιάδες δικαιούχους ενισχύοντας σκανδαλωδώς μία και μοναδική, τη γνωστή σε όλους σας Α.Ε., καθιστώντας την παντοδύναμη χωρίς να έχουν δικαίωμα αντίδρασης - αντίστασης χρήστες και δικαιούχοι, καταστρέφοντας έτσι τον πολιτισμό της χώρας μας.
Η παρουσία όλων σας είναι άκρως απαραίτητη προκειμένου να ενημερωθείτε για το τι προβλέπει ο νέος νόμος, τα νέα «χαράτσια», την καταδυνάστευση του επιχειρηματικού κόσμου σε περίπτωση που ψηφιστεί ο νέος νόμος με τις σκανδαλώδης τροποποιήσεις.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.