Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Δήμος Σιντικής . Τραγωδία στο Μπέλες-Γυναίκα, μέλος της ΕπΟμΕΑ έχασε την ζωή της

Αποτέλεσμα εικόνας για μπελεσΣε τραγωδία εκτυλίχθηκαν οι προετοιμασίες για τον αυριανό 5οποδηλατικό ορεινό αγώνα στην περιοχή του
Μπέλες με την επωνυμία ‘’Άθλος Μπέλες – Κάτω Πορόϊα Σερρών’’. Στις 7 περίπου το απόγευμα μέλη της ομάδας της ΕπΟμΕΑ πήγαν στην περιοχή προκειμένου να τοποθετήσουν την απαραίτητη σήμανση και να εποπτέυσουν την διαδρομή για την διευκόλυνση των διαγωνιζομένων.
Κανείς όμως δεν περίμενε την τραγική κατάληξη που θα είχε η διαδρομή τους, όταν τα αυτοκίνητα τύπου 4Χ4 τα οποία και επέβαιναν 4 από τα μέλη,  για άγνωστους λόγους έπεσαν σε χαράδρα ύψους περίπου 10 μέτρων πιθανόν λόγω της πυκνής ομίχλης.
Από την πτώση τους νεκρή ανασύρθηκε μια γυναίκα περίπου 51 ετών με καταγωγή από Θεσσαλονίκη, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε άλλο ένα μέλος και πιο ελαφριά τα άλλα 2 άτομα.
Αμέσως στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και άντρες της Π.Υ και της Αστυνομίας, δυστυχώς  όμως ήταν πολύ αργά… 

http://epiloges.tv/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.