Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Σέρρες . Δελής VS Κουμπαρούδη

Χολή ....στάζει το άρθρο του δημοσιογράφου  Γιάννη Δελή για τον σερραίο δημοσιογράφο κ Θανάση Κουμπαρούδη .
όπως γράφει χαρακτηριστικά ο κ Δελής για τον κ Κουμπαρούδη << Ο δημοσιογράφος που δεν εμφανίζεται σε κανένα σημείο της πόλης για να κάνει ρεπορτάζ, αλλά ούτε και σε συνεντεύξεις τύπου είναι αυτός που έχει κάνει σύστημα την αντιγραφή από άλλα Μέσα Ενημέρωσης σε ποσοστό 97%!>>> 

Διαβάστε το άρθρο του κ Δελή 


Όσοι είδαν την δημοσίευση πως τα Serraikanea.gr απέσπασαν δυο βραβεία σε διαγωνισμό για τα περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης αρχικά γέλασαν και στη συνέχεια δεν κατάλαβαν αν πρόκειται για μια αληθινή είδηση ή για μια ακόμη πιασάρικη… για τα κλικ! Tα Regional Media Awards 2016 είναι τα βραβεία που για πρώτη φορά συγκέντρωσαν και επιβράβευσαν τα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα (Εφημερίδες, Περιοδικά, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο & sites) στη χώρα μας. H τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Gazarte (Γκάζι, Αθήνα) την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 με 2 βραβεία να κερδίζουν τα SerraikaNea, το μοναδικό τοπικό Μ.Μ.Ε. που εκπροσώπησε τις Σέρρες… (όπως έγραψε ο ίδιος). Ο δημοσιογράφος που δεν εμφανίζεται σε κανένα σημείο της πόλης για να κάνει ρεπορτάζ, αλλά ούτε και σε συνεντεύξεις τύπου είναι αυτός που έχει κάνει σύστημα την αντιγραφή από άλλα Μέσα Ενημέρωσης σε ποσοστό 97%!
Σπάνια θα δει κανείς ρεπορτάζ δικό του με την υπογραφή του στο site που μοιάζει περισσότερο με «Χρυσό οδηγό» παρά για ενημερωτικό Μέσο Ενημέρωσης. Ο Θανάσης Κουμπαρούδης έχει ξεχάσει τη δημοσιογραφική του ταυτότητα στο σπίτι τα τελευταία χρόνια και κάπου κάπου τη θυμάται μόνο για τα πικάντικα θέματα. Πρόσφατα από την αντιγραφή ενός μεγάλου ενημερωτικού site ήταν αυτός που έγραψε πως οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί θα έρθουν στις Σέρρες…
O θεσμός είναι σοβαρός (αν και θα μπορούσε κανείς να μην πληρώσει για περισσότερη αξιοπιστία) ωστόσο με ποια κριτήρια ψήφισε η επιτροπή; Πέρα από το ρεπορτάζ συμμετοχής δεν θα έπρεπε να ψάξει και άλλα ρεπορτάζ του site; Ο κόσμος στις Σέρρες, όπως και ο δημοσιογραφικός κόσμος έχει άλλη γνώμη για τα βραβεία. Μπορεί με οσκαρική διάθεση να έδειξε τα βραβεία στη φωτογραφία και στην Αθήνα, ωστόσο το FONH.GR του υπενθυμίζει πως στις Σέρρες γνωρίζουν όλοι το επίπεδο του και πως τα καλύτερα βραβεία τα δίνει το αναγνωστικό κοινό.

Κόστος υποψηφιότητας για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό
Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς χρειάζονται αρκετά χρήματα αν πρέπει να δηλώσεις παραπάνω από μια συμμετοχή. Σύμφωνα με τους όρους που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα:
200€ + 23% Φ.Π.Α. ανά υποψηφιότητα
Πακέτο 5 υποψηφιοτήτων (1 υποψηφιότητα δωρεάν): 800€ + 23% Φ.Π.Α.
Πακέτο 10 υποψηφιοτήτων (2 υποψηφιότητες δωρεάν): 1.600€ + 23% Φ.Π.Α.
Κάθε συμμετέχουσα εταιρεία στα βραβεία δικαιούται 2 δωρεάν προσκλήσεις στην Τελετή Απονομής των Βραβείων.
Σημ.: Οι δωρεάν προσκλήσεις ισχύουν ανά εταιρεία ανεξαρτήτως του αριθμού των υποψηφιοτήτων..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.