Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία για ..... τις selfie του Κώστα

Διακόπηκε η κυκλοφορία για τις selfie του Κ. ΚαραμανλήΣυνεχές το ρεπορτάζ από την επίσκεψη του Σερραίου βουλευτή της ΝΔ κ Κώστα Καραμανλή στην
Αιτωλοκαρνανίας . Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο βουλευτής κατενθουσιασμένος  από την επίσκεψη του στο Μεσολλόγι θέλησε να απαθανατίσει αυτές τις εκπληκτικές εικόνες της λιμνοθάλασσας γι’ αυτό και η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία προκειμένου ο ίδιος και οι συνεργάτες του να βγάλουν selfie 


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ


Κατενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Κ. Καραμανλής από το Μεσολόγγι πράγμα που ομολόγησε και στη συνάντηση του με το δήμαρχο Ν. Καραπάνο.
Στη συνέχεια του παρατέθηκε γεύμα στις εγκαταστάσεις ιβαριού προς την Τουρλίδα. Καθοδόν όμως θέλησε να απαθανατίσει αυτές τις εκπληκτικές εικόνες της λιμνοθάλασσας γι’ αυτό και η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία προκειμένου ο ίδιος και οι συνεργάτες του να βγάλουν selfie και να πάρει μαζί του τις όμορφες εικόνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.