Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Πασχάλης Στεφάνου :Αλλαγές στις κρατήσεις υπέρ ΤΠΔΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για στεφανου πασχαλησΗ μισθοδοσία του Μαρτίου για τους μόνιμους
εκπαιδευτικούς είναι διαφοροποιημένη σε σχέση με Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Αυτό είναι αποτέλεσμα της αλλαγής του υπολογισμού του τρόπου κρατήσεων για το ΤΠΔΥ και του «κλάδος σύνταξης». Μέχρι το τέλος του 2016 υπολογίζονταν με βάση το μισθό του Οκτωβρίου του 2011 ενώ από 1/1/2017 υπολογίζονται με βάση τις αποδοχές του τρέχοντα μήνα.
Τον Φεβρουάριο εφαρμόστηκε η αλλαγή του τρόπου υπολογισμού για τον «κλάδο σύνταξης» και τον Μάρτιο για το ΤΠΔΥ, γι’ αυτό παρατηρείτε αλλαγές και στους δύο μήνες. Κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθούν και αναδρομικές κρατήσεις για Ιανουάριο (ΤΠΔΥ, κλάδο σύνταξης) και για τον Φεβρουάριο (ΤΠΔΥ).
Αποτέλεσμα αυτών των αλλαγών είναι να πλήττονται συνάδελφοι με μεγαλύτερα ΜΚ, σε πολλές περιπτώσεις έως και 40€ και να ωφελούνται ελάχιστα κάποιοι άλλοι με μικρότερα ΜΚ.

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΡΟΥΛΑΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
    ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΡΔΕΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.