Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Σέρρες : Αχ ..Αννούλα του χιονιά

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑΘα σας διηγηθώ μια ιστορία η οποία συμβαίνει σε ένα δήμο στην μακρινή Λιμνούπολη ( διότι εδώ στις Σέρρες εμείς δεν γνωρίζουμε από αυτά ) .
Οπότε η ιστορία είναι φανταστική και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Κάτι σαν παραμύθι ας πούμε 
Σε ένα λοιπόν φανταστικό δήμο , ο δήμαρχος προσέλαβε αρκετούς ειδικούς συνεργάτες . Μεταξύ αυτών και κάποιον ο οποίος ανέλαβε τα θέματα τύπου . Στα πρώτα χρόνια έβγαινε διέψευδε επιβεβαίωνε  και γενικώς εκπροσωπούσε τον δήμαρχο .Επειδή όμως τα θαλάσσωνε συνεχώς τον .... τράβηξαν πίσω από την κουρτίνα . Όμως κάτι έπρεπε να κάνει για να δικαιολογήσει και το μισθό που έπαιρνε .Ανέλαβε λοιπόν να κάνει την βρώμικη δουλειά . Τόλμησε κάποιος να κάνει κριτική στην δημοτική αρχή αυτός ήταν εκεί να σπιλώσει να βρίσει να απαξιώσει αυτόν που τολμούσε να κριτικάρει .Όμως επειδή δεν μπορούσε να ..βγαίνει φόρα παρτίδα με το όνομα του ( για ευνόητους λόγους καταλαβαίνετε ) άσε που το όνομα του ήταν και μη εύηχο παρέπεμπε σε ..κούτσουρο .Σκέφτηκε και βρήκε ψευδώνυμο . Θυμήθηκε οτι ο πρώτος του εφηβικός έρωτας ήταν μια Άννα το υιοθέτησε  . Για επίθετο ( επειδή είχε από παιδί απωθημένο να γίνει δημοσιογράφος ) κόλλησε και το επίθετο γνωστού δημοσιογράφου της Λιμνούπολης και να και το ονοματεπώνυμο .
Αυτά συμβαίνουν λοιπόν σύντροφοι στην μακρινή και φανταστική Λιμνούπολη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.