Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΕΠΣ Σερρών : 100 μέρες ...σπέρνουν ανέμους και θερίζουν θύελλες ???

Αποτέλεσμα εικόνας για επσ σερρων  ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΚλείνουν 100 μέρες από την εκλογή της νέας διοίκησης στην ΕΠΣ Σερρών στις 20 Ιανουαρίου  και ούτε και ο
πλέον φανακός  αντίπαλος της νέας διοίκησης μπορούσε να μαντέψει την πλήρη αποτυχία της στο να διοικήσει και να διαχειριστεί τα αυτονόητα. 
Το πρωτάθλημα της επίλεκτης έχει χαθεί στα νομικίστικα τεχνάσματα και πλέον  ούτε τα μέντιουμ μπορούν να μαντέψουν πότε θα ολοκληρωθεί  .Αλλά το κυριότερο ούτε και ο πλέον καλόπιστος μπορεί να δεχθεί  τις αστείες δικαιολογίες που δεν αρχίζουν οι αγώνες κατάταξης που θα κρίνουν τον πρωταθλητή και τις ομάδες που θα υποβιβαστούν . 
Και θα θυμίσουμε τα γεγονότα έτσι για να βγάλετε τα συμπεράσματα . Στις 26 Μαρτίου ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια . Στις 27 Μαρτίου η ομάδα της Αναγέννησης προχώρησε σε καταγγελία κατά του κύρους του αγώνα Δραβίσκου- Καρπερής . Στις 31 Μαρτίου η πειθαρχική επιτροπή απέρριψε την καταγγελία . Χωρίς να δημοσιοποιήσει το σκεπτικό της απόφαση της ( γιατί άραγε ???? ) 
Και πολύ θα θέλαμε να μάθουμε  βάση ποιου άρθρου του ΚΑΠ έγινε η καταγγελία αφού στο άρθρο των ενστάσεων αναφέρει οτι τρίτη ομάδα μπορεί να υποβάλλει ένσταση κατά του κύρους αγώνα μόνο για αντικανονική συμμετοχή . Γιατί αλοίμονο αν ο καθένας είχε το δικαίωμα να προχωρά σε καταγγελίες οτι ο α ή ο β αγώνας είναι στημένος χωρίς απτές αποδείξεις . Δεν θα τελείωνε κανένα πρωτάθλημα .
Στις 31 Μαρτίου λοιπόν βγαίνει η απόφαση . Η Αναγέννηση κάνει προσφυγή κατά της απόφασης στις 18 Απριλίου . Οπότε μπαίνει το ερώτημα πότε κοινοποίηθηκε η απόφαση γιατί υπάρχει και ένα χρονικό περιθώριο στην υποβολή έφεσης . 
Όπως ανακοινώθηκε στις 21 Απριλίου ο πρόεδρος της ΕΠΣ επισκέφθηκε την ΕΠΟ προκειμένου να <<πιέσει >> για την γρήγορη έκδοση της απόφασης .
Σήμερα έγινε γνωστό οτι η συζήτηση αναβλήθηκε με την απόφαση να αναμένεται να εκδοθεί στην καλύτερη στις 3 Μαίου .όποτε το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει το νωρίτερο στις 6 ή 7 Μαίου .
Βέβαια ένα δεύτερό ερώτημα που μπαίνει γιατί η ομάδα της Αναγέννησης κάνει οτι μπορεί προκειμένου να υπάρξει καθυστέρηση στην έκδοση της τελικής απόφασης ???
Βέβαια δεν θα αναφερθούμε σήμερα και σε αναβολές αγώνων της Ανώτερης .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.