Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Σέρρες : Συλλήψεις 15 ατόμων για διακίνηση ηρωίνης , δύο Σερραίοι ανάμεσα τους ( φώτο )

narkwtika dikasthria 1Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι έμπειροι
αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών με μεθοδικές και συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του κυκλώματος και να το εξαρθρώσουν, συλλαμβάνοντας 11 άντρες και 4 γυναίκες, που φέρονται να είχαν συγκεκριμένη θέση και ρόλο μέσα στην οργάνωση και οι οποίοι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το μεσημέρι στα Δικαστήρια των Σερρών. Μάλιστα, ζήτησαν και πήραν 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.
narkwtika dikasthria 4
Για την εξάρθρωση του κυκλώματος, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών έστησε μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε τέσσερις πόλεις της χώρας και συγκεκριμένα σε Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη και Τρίκαλα με τη συνδρομή και αστυνομικών της ΟΠΚΕ και άλλων τμημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, κατά την οποία οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να βρέθηκαν περίπου 3,5 κιλά ηρωίνης, 150 δέντρα ινδικής κάνναβης, ένα καλάσνικοφ, ένα πιστόλι εννέα (9) χιλιοστών και πολλά χρήματα.
narkwtika dikasthria 3
Το μεσημέρι το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας απέστειλε το πρώτο ενημερωτικό μήνυμα στους αστυνομικούς συντάκτες, το οποίο έχει ως εξής: «Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών και αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας
Σερρών για εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών σε διαφορές περιοχές της Ελλάδας. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 15 άτομα, έχουν κατασχεθεί ποσότητες ναρκωτικών και όπλα. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

http://diktyotv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.