Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Μιχάλης Καρτερός : Η κόντρα του με την Αφροδίτη Σταμπουλή η αιτία παραίτησης του Παν Κοτρώνη

Την παραίτηση από μέλος του κόμματος του Παναγιώτη Κοτρώνη σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΕ Σύριζα
Σερρών κ Μιχάλης Καρτερός . Σύμφωνα με τον κ Καρτερό αιτία της παραίτησης του κ Κοτρώνη είναι η κόντρα του με την βουλευτρια κ Αφροδίτη Σταμπουλή 

Διαβάστε τι δήλωσε ο κ Καρτερός στην ΕΡΑ Σερρών 


«Πρόκειται για μια δυσάρεστη εξέλιξη, ο Παναγιώτης κάνει λάθος» είναι τα πρώτα σχόλια του μέλους της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ και υπευθύνου επικοινωνίας, Μιχάλη Καρτερού μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών για τη χθεσινή παραίτηση του Παναγιώτη Κοτρώνη, από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, αλλά και από κομματικό μέλος του κόμματος, που ακολούθησε της παραίτησή του από Συντονιστή της Ν.Ε Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ.«Υπάρχει πολιτικό θέμα» είπε ο κ. Καρτερός ο οποίος εμφανίσθηκε έκπληκτος από την παραίτηση και το περιεχόμενο αυτής, λέγοντας πως έπρεπε το θέμα να συζητηθεί εντός των κομματικού οργάνου. Παράλληλα υποστήριξε πως υπάρχει προσωπικό ζήτημα πίσω από την παραίτηση, κάνοντας λόγο για τεταμένες σχέσεις του κ. Κοτρώνη με τη βουλευτή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή, λέγοντας πως η πολιτική διαφωνία είναι ψευδεπίγραφη.
«Δύο παραιτήσεις σε οκτώ μήνες» είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ν.Ε Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ για τον κ. Κοτρώνη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα εμπλακούν σε αντιπαράθεση μαζί του.


Δέσποινα Γιαννακίδου 

ΕΡΤ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.