Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Πανηγυρικά στη Β’ Εθνική οι Ίκαροι . Ήττα για τον Ορφέα

Στη Β’ Εθνική προβιβάστηκαν οι Ίκαροι Σερρών, που
κυριάρχησαν με 67-54 απέναντι στην ΑΕ Κομοτηνής, πανηγυρίζοντας έξαλλα την επιτυχία τους και ακολουθώντας τον Παναθλητικό .Ο Παναθλητικός, από τη δική του πλευρά, με το 69-64 επί του Ζεφύρου κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή στο 2ο όμιλο Βορρά της Γ’ Εθνικής, 
Την ήττα με 69-44 γνώρισε ο Ορφέας στην Κομοτηνή στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.Ο Φώτης Κοκολιός είχε ενημερώσει τον ΓΑΣ ότι θα παρατάξει το παιδικό τμήμα, με τις προσθήκες των Χατζη Ιωσηφίδη και Χατζηανδρέου. Παρόλα αυτά, η Κομοτηνή επέλεξε να αγωνιστεί κανονικά, πετυχαίνοντας μία εύκολη νίκη.Μεγάλο κέρδος για τον Ορφέα, η παρθενική συμμετοχή ενός ακόμα γεννηθέντα του 2003, του Γιάννη Γεωργόπουλου, ο οποίος μετά τον Δρουμαλιά πήρε το βάπτισμα του πυρός, αγωνιζόμενος για μεγάλο χρονικό διάστημα, και αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.Αξίζει να σημειωθεί ότι, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Αλέκου Καρυπίδη, προπονητή του ΓΑΣ Κομοτηνή.
Ορφέας (Κοκολιός): Χατζής 28, Ιωσηφίδης 5, Χατζηανδρέου 6, Δρουμαλιάς 2, Χαβαλές 1, Ταΐρης 2, Καντζουρίδης, Κουτσιαντζής, Αξιαρλής, Ποδώνης, Γεωργόπουλος, Καρακάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.