Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Δήμος Σερρών : Ποιον θα ψηφίζατε για δήμαρχο το 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για δημοτικεσ εκλογεσΞεκινάμε σήμερα μια δημοσκόπηση για τον επόμενο
δήμαρχο Σερρών .Στα ονόματα δεν περιλαμβάνετε το όνομα του σημερινού δημάρχου αφού είναι γνωστή η απόφαση του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος 

2 σχόλια:

  1. Δεν υπαρχουν αλλα ονόματα ικανών δημοτών; Σώνει και καλά να ψηφίζονται όσοι δηλώνουν υποψηψιοι ή τους έχουν χρίσει υποψήφιους κόμματα, ομάδες συμφερόντων και βουλευτικά γραφεία. Ούτε υπάρχει επιλογή του κανένας άπο αυτούς και το Δεν ξέρω/Δεν απαντώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδες Θοδωρε Μηλίδη την αχαριστία του κόμματος που σε στήριζε. Ενώ τους έκανες το χατίρι να δωσεις γραμμή καταψήφησης του Φωτιάδη στον δευτερο γύρο κάνοντας Δήμαρχο αυτον που σε υποτιμούσε και έεινε πίσω ο Δήμος, σε αδειάζουν τώρα. Λάθος σου που πρέπει καποτε να μιλήσεις. Αλλοιώς θα έχεις παλι συμβάλλει αρνητικά στην επιλογή δημάρχου της ομάδας Επιμελητηριακών. Που αφου απέτυχαν στην αναπτυξη του τόπου μας τώρα θα δοκιμάσουν την αποτυχημένη συνταγή στο Δημο Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.