Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Δήμος Σερρών : Λεφτά υπάρχουν για έπιπλα ..όχι όμως για παιδικές χαρές

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣΜε αφορμή την ανάρτηση μας για την αγορά επίπλων από τον Δήμο Σερρών . Μεταφέρουμε το σχόλιο του
αναγνώστη κ Βαγγέλη Σπυρίδη . Που αναρωτιέται τι φταίει και εδώ και 2,5 χρόνια η πόλη δεν έχει ούτε μια παιδική χαρά



Δηλαδη υπαρχουν 8.000 ευρω στον δημο για αγορα επιπλων,για να καθονται δηλαδη πιο ανετα οι κυριες και κυριοι του δημου,και ΔΕΝ υπαρχει ουτε 1 ευρω εδω και 2,5 χρονια για κατασκευη η αναβαθμιση μιας παιδικης χαρας στην πολη.Ο δημος μαλλον ενδιαφερεται πιο πολυ για την ανεση των ανθρωπων του παρα για την χαρα και διασκεδαση των παιδιων του δημου!!!

Το γεγονος οτι δεν εχει γινει ουτε μια κινηση για τις παιδικες χαρες εδω και μεγαλο χρονικο διαστημα ενω εχουν χρηματοδοτηθει αλλα εργα στην πολη ειναι επιεικως απαραδεκτο για το δημο και δεν τιμα καθολου την πολη μας.
Αναρωτιεμαι,εγω και ολοι οι υπολοιποι πιστευω συνδημοτες μου που εχουν μικρα παιδια,αν αυτοι οι ανθρωποι ενδιαφερονται για τα παιδια αυτης της πολης.Ειμαστε στο 2017 και δεν εχουμε ουτε μια παιδικη χαρα στην πρωτευουσα του νομου!!!
Απορω οι κυριοι και κυριες του δημοτικου συμβουλιου δεν ηταν ποτε τους παιδια!!!

1 σχόλιο:

  1. Φαινεται οτι η Δημοτικη Αρχη θελει να στηριξει τις ιδιωτικες Επιχειρησεις των Παιδοτοπων,στους οποιους οι τιμες ειναι ακριβες με τα σημερινα δεδομενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.