Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Παναγιώτης Μέντης : Καλλιτεχνικοί Διευθυντές στα ΔΗΠΕΘΕ

η εικόνα προφίλ του Παναγιώτης ΜέντηςΞέρω πως θα κυλήσει πολύ αντιπολιτευτική ανοησία για το νομοσχέδιο ή όπως θέλετε πέστε το, το σχετικό με τη Θέση
του Καλλιτεχνικού Διευθυντή στα Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα.
Συγχωρέστε με που χρησιμοποιώ τη λέξη "ανοησία", αλλά δεν αντέχω τη βλακώδη αντιπολίτευση. Ο Πάνος Σκουρολιάκος Δεν είναι μόνο Ηθοποιός με πείρα, υπήρξε και από τους πλέον επιτυχημένους Καλλιτεχνικούς Διευθυντές. Και το γράφω επειδή το γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Επίσης για να λέμε την καθαρή αλήθεια, προτείνεται και πάλι το καθεστώς που ίσχυε μέχρι τώρα και πήγε να το αλλάξει την Άνοιξη βλακωδώς η νυν κυβέρνηση.
Πριν λίγο διάστημα παραιτήθηκα από τη Θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, επειδή δεν άντεχα την γραφειοκρατική ηλιθιότητα και όσους αντιπολιτεύονται με όπλο τους την ηλιθιότητα γενικώς.
Και θα σταθώ στις Γνώσεις μου: Τελείωσα το Νυκτερινό Γυμνάσιο της Νίκαιας, Τελείωσα στη συνέχεια τη Δραματική σχολή Πέλου Κατσέλη. Δούλεψα επί 40 χρόνια στο θέατρο σαν ηθοποιός και σαν συγγραφέας βραβεύτηκα με το Κρατικό Βραβείο 2 φορές και άλλες δύο φορές με το Διεθνές βραβείο του Ιδρύματος Ωνάση. Έχουν ανεβεί πάνω από 30 θεατρικά μου έργα στις σπουδαιότερες θεατρικές σκηνές της χώρας και σαν Καλλιτεχνικός Διευθυντής βρήκα ένα θέατρο χρεωμένο με χιλιάδες ευρώ και το παρέδωσα με αποθεματικό χιλιάδες ευρώ.
Ανθρώπους "ΚΑΙ" με το δικό μου βιογραφικό προτείνει το κείμενο που κατέθεσε ο Πάνος Σκουρολιάκος.
Μη βιαστείτε να υποθέσετε πως με ενδιαφέρει κάποια διευθυντική Θέση. Παραιτήθηκα για την ησυχία μου! Αλλά δεν μπορώ να διαβάζω στείρες αντιπολιτευτικές, θα το ξαναπώ ανοησίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.