Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Βασίλης Περδικίδης : Η Επιχείριση ¨¨καθαρά ¨¨ χέρια των Βουλγάρων στον Προμαχώνα

Αποτέλεσμα εικόνας για βασιλης περδικιδηςΜέχρι πριν δύο χρόνια για ενα ταξίδι στην Βουλγαρία αν οδηγούσες μεχρι Alfa Romeo - BMW χρειαζόταν να είσαι
εφοδιασμένος με 20αρικα για να μοιράζεις στους τροχονόμους, που σε σταματούσαν κάθε 20χλμ εως την Σόφια, (από εκεί και πάνω είναι άλλη Βουλγαρία,αν προσπαθήσεις να ¨λαδώσεις" τροχονόμο βάζεις βραχιολάκια) λόγω Ελληνικών πινακίδων!Αυτό τελείωσε εν μια νυκτί μόλις παραδόθηκε ο διεθνής Προμαχώνα-Σόφια προς μεγάλη έκπληξη όλων των οδηγών , από το μυαλό των οποίων σίγουρα πέρασε η σκέψη, "αυτοί θα κάνουν Κράτος"!
Στα σύνορα στον Προμαχώνα παρά τις συχνές έντονες διαμαρτυρίες του προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών κ.Χρήστου Μέγκλα , διασκοπικό μηχάνημα δεν υπάρχει παρά μόνο τους τελευταίους μήνες, μετά από επίπονες προσπάθειες του προαναφερομένου κυρίου, άρχισαν να "σκανάρουν" τα τιμολόγια και να κάνουν επιλεκτικούς ελέγχους στα σημεία παράδοσης των εμπορευμάτων, με αποτέλεσμα να εισπραχθούν τεράστια ποσά για παρανομίες που εξακριβώθηκαν εντός της Ελληνικής Επικράτειας.
Ειπαμε, φωνάξαμε ,γράψαμε δεκάδες φορές για τον "βοθρο" που διοχετεύει στη πατρίδα μας τόννους μη εξακριβωμένης ποιότητας εμπορευμάτων με αποτέλεσμα, εκατοντάδες εκατομμύρια χαμένα από την Ελληνική οικονομία και ήρθε να μας επιβεβαιώσει η Βουλγάρικη Κυβέρνηση ! Σε χρόνο ανύποπτο , λίγο πριν βραδυάσει ,ειδικές δυνάμεις της Βουλγάρικης Αστυνομίας με εισαγγελείς "σφράγισαν" το Βουλγάρικο Τελωνείο Κούλατα , συνέλαβαν τους τελωνειακούς που ειχαν βάρδυα και πραγματοποίησαν 80 εφόδους σε σπίτια υπόπτων Βουλγάρων τελωνειακών μετά από παρακολούθηση των εμπλεκομένων, οι οποίοι εισέπρατταν "φακελάκι" 500αρικο (πεντακοσάρικο, ο μηνιαίος μισθός στην Βουλγαρία αρχίζει από τα 250 ευρω) από τους οδηγούς για να μην ελέγχονται τα φορτία από το διασκοπικό μηχάνημα που οι Βούλγαροι διαθέτουν!
Από την διερεύνηση προέκυψε ότι εκτός των μεμονωμένων περιπτώσεων υπήρχαν και 6 εταιρείες VIP "συνδρομητές"για να μην ελέγχονται ΠΟΤΕ΄!
Από τα στοιχεία που υπάρχουν για το συγκεκριμένο τελωνείο του Προμαχώνα οι καθημερινές διελεύσεις βαρέων οχημάτων φτάνουν τις 1500, αριθμητική γνωρίζουν όλοι, ΑΡΑ ας μην εκπλήσσεται κανείς για το φαινόμενο η Σόφια να έχει περισσότερες Ferrari από το Μόναχο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.