Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Ανδρέας Ανδρεάδης : Ας υποθέσουμε οτι θα καταδικαστεί ο Γεωργίου

Αποτέλεσμα εικόνας για ανδρεασ ανδρεαδησ σερρεσ Aς υποθέσουμε ότι κάποια φορά ένα δικαστήριο
καταφέρει τελικά να βγάλει μια καταδικαστική απόφαση για τον Γεωργίου και αποφανθεί ότι ο πρώην Πρόεδρος της ΕΛ.ΣΤΑΤ κάτι «πείραξε» εκεί στα στατιστικά του 2009 και το έλλειμμα ήταν λιγότερο από 15,4%. 
Ποιο θα είναι το πρακτικό αποτέλεσμα για τη χώρα; Τι θα κάνουμε δηλ.; Θα πάμε στην Ε.Ε. και θα πούμε , συγγνώμη κάναμε λάθος, το 2010 ένας ανώτερος δημόσιος υπάλληλος με εντολή της τότε πολιτικής ηγεσίας μας εξαπάτησε και εμας και εσάς, και να τώρα ορίστε πάρτε καμια΄300 δις από αυτά που πήραμε ως οικονομική βοήθεια ευρώ πίσω; 
Αστεία πράγματα! Αφού η Ε,Ε, δεν δέχεται άλλον υπολογισμό του ελλείμματος και ζητά μάλιστα τώρα να πληρωθούν και τα δικαστικά έξοδα του Γεωργίου. 
Και καλώς κάνει αφού ο κατηγορούμενος αθωώθηκε. Όμως γιατί παρακαλώ ο φορολογούμενος πολίτης που πληρώνει επι σειρά ετών για τα μνημόνια που μπήκαμε εξ αιτίας του μεγάλου χρέους και του ελλείμματος που άφησε η Κυβέρνηση Καραμανλή-Παυλόπουλου-Καμμένου, θα πρέπει να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα του κ. Γεωργίου. Άκουσον άκουσον! Γιατί να μην τα πληρώσει ο κ΄Καμμένος και οι ¨ανεξάρτητοι Έλληνές του, όλοι όσοι τέλος πάντων έκαναν πολιτικές καριέρες, έγιναν βουλευτές , υπουργοί κ.α. χρησιμοποιώντας αυτό το μεγάλο ψέμα το οποίο κατέπεσε δυο φορές μέχρι τώρα στα δικαστήρια, περί στατιστικής απάτης που έκανε δήθεν η Κυβέρνηση Παπανδρέου.
Ε. πάει δεν υπάρχει σωτηρία. Η Ελλαδα εξακολουθεί να βουλιάζει στα χρέη , στις πελατειακές σχέσεις, στην αναξιοκρατία και κάποιοι εξακολουθούν να πλάθουν ή να πιστεύουν σε ιστορίες συνομωσίας που λένε ότι όλο το πρόβλημα της Ελλάδας δημιουργήθηκε γιατί ένας υπάλληλος άλλαξε κάποια στοιχεία ή γιατί κάποια μέρα ο Παπανδρέου συναντήθηκε κρυφά με τον Στρος Καν σε μια κουζίνα και εκεί του παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας! Ή ότι ο Πόυτιν έδινε στον Παπανδρέου το 2010, 25 δις ως βοήθεια για το χρέος και εκείνος ο προδότης δεν τα πήρε!
Της Χαλιμάς τα παραμύθια δηλ. που μας οδήγησαν στο χείλος της χρεοκοπίας. Με τέτοια και με τέτοια κόντεψε να μπει και ο Σώρρας στη Βουλή! Και θα έμπαινε και αυτός στην επόμενη, αν δεν χάνονταν μια ανθρώπινη ζωή πράγμα που έκανε τη δικαιοσύνη να κινητοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.