Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Σέρρες : Οικoγενειακή επιχείρηση εξαπάτησης

Αποτέλεσμα εικόνας για εξαπατησανΣτα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 27χρονος
ο οποίος με τον 49χρονο πατέρα του κατάφεραν και εξαπάτησαν 35χρονο στις Σέρρες. Ο 35χρονος άντρας κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών ότι τα δύο άτομα τον εξαπάτησαν στέλνοντας του πλαστό τραπεζικό έμβασμα για την αγορά αυτοκινήτου, που πουλούσε μέσω διαδικτυακής αγγελίας αντί των 17.000 ευρώ.
Το αυτοκίνητο το παρέλαβε ο 49χρονος μετά από συνάντηση που έγινε την Τετάρτη στην πόλη των Σερρών. Στη συνέχεια με σκοπό να πουλήσουν εκ νέου το αυτοκίνητο ανήρτησαν σχετική διαδικτυακή αγγελία με τιμή πώλησης τις 10.000 ευρώ.
Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα και παρουσιαζόμενοι ως υποψήφιοι αγοραστές, συνάντησαν τον 27χρονο χθες Πέμπτη το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου παρουσιάστηκε ως υποτιθέμενος ιδιοκτήτης του οχήματος και συνελήφθη, ενώ το όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.
Σε κοντινή απόσταση ανέμενε εντός οχήματος ο 49χρονος, εποπτεύοντας τον χώρο και αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών, προσπάθησε ανεπιτυχώς με το όχημα του να εμβολίσει τους αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια αναπτύσσοντας ταχύτητα διέφυγε και αναζητείται να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Δέσποινα Γιαννακίδου

http://www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.