Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Πανσερραικός : Ξεκίνημα σήμερα Τετάρτη 16/8 για τα λιοντάρια

Ο Πανσερραϊκός θα κάνει την πρώτη συγκέντρωση
το απόγευμα της Τετάρτης 16 Αυγούστου στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, η ομάδα θα κάνει προπονήσεις τις επόμενες μέρες στα γήπεδα της ΕΠΣ Σερρών στην Όμόνοια και μάλλον στις 22 Αυγούστου θα αναχωρήσει για το Άγκιστρο όπου και θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
 Στην απόφαση να γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εντός του Νομού Σερρών, στην περιοχή του Αγκίστρου, φαίνεται ότι καταλήγουν οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού.
Η επιλογή αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Σάκης Αναστασιάδηςεπιθυμεί όπως είναι φυσικό να δει την ομάδα του σε φιλικά παιχνίδια κάτι που δεν θα γινόταν αν η ομάδα επέλεγε αθλητικό κέντρο της Βουλγαρίας (οι Ελληνικές ομάδες που επέλεξαν τη γειτονική χώρα έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους εκεί). Με την επιλογή του Αγκίστου ο Πανσερραϊκός θα έχει τη δυνατότητα να δώσει φιλικά παιχνίδια με τις τρεις Σερραϊκές ομάδες της Γ εθνικής αλλά και με άλλους αντιπάλους από όλες τις κατηγορίες. 

ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.