Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

ΕΠΣ Σερρών : Πέντε αποχωρήσεις ένας υποβιβασμός

ΑΝΩΤΕΡΗ: ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ… ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΓΟΝΙΜΟ, ΚΕΣΣΑΝΗ, ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ, ΙΒΗΡΑ, ΒΕΡΓΗ, ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ!!!Μεγάλες ανακατατάξεις στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο που πληγώνεται από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παράγοντές του, αφού έξι ιστορικές ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή στην Ανώτερη κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα δεν δήλωσαν συμμετοχή το Γόνιμο, η Κεσσάνη, η Νέα Ζίχνη, η Βέργη, τα Ίβηρα, ενώ το Βαλτοτόπι ναι μεν δεν δήλωσε στην Ανώτερη, αλλά θα δηλώσει στην Β’ κατηγορία.
Η παραπάνω εξέλιξη έχει και τα θετικά για κάποιες ομάδες που τις βρίσκει μέσα στο κατακαλόκαιρο να πανηγυρίζουν, αφού εντελώς ανέλπιστα ανεβαίνουν κατηγορία(Μεσολακκιά, ΠΟΣ 2000, Χριστός, Βαλτερό, Κορμίστα, Πήγασος, Επτάμυλοι).
Για να διαμορφωθεί η νέα Ανώτερη κατηγορία θα κληθούν ομάδες από την Β΄κατηγορία μέχρι και αυτές ομάδες που κατετάγησαν έκτες στους δυο ομίλους. 
Ευτυχώς δεν χρειάζεται αγώνας κατάταξης.
Όλα αυτά τα υποθετικά ως ένα βαθμό, αφού δεν είναι επίσημα, ισχύουν εφόσον δεν υπάρξουν αρνήσεις για την άνοδο και όλα θα κυλίσουν ομαλά στο καταρτισμό της νέας Ανώτερης κατηγορίας που διαμορφώνεται ως εξής:
 
ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 
1. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΑΣΟΧΩΡΙΟΥ
2. ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΩΝ
3. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ
4. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ
5. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΚΙΣΤΡΟΥ
6. ΑΕΤΟΣ ΧΑΡΟΠΟΥ
7. ΑΡΗΣ ΣΚΟΤΟΥΣΣΑΣ 
8. ΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙΟΥ 
9. ΕΛΠΙΣ ΠΡΟΒΑΤΑ
10. SERRES 1800
11. ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
12. Α.Ο. ΝΙΓΡΙΤΑΣ
13. Α.Ο. Π. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ
14. ΠΑΟΚ ΜΑΥΡΟΛΟΦΟΥ
15. ΚΑΕ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
16. ΛΑΪΛΙΑΣ ΟΡΕΙΝΗΣ
17. ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ
18. ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΑΠΝΟΦΥΤΟΥ 
19. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 
20. ΠΟΣ 2000
21. ΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΣ
22. ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΟΔΟΛΙΒΟΥΣ
23. ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΗΣ
24. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑΣ
25. ΑΓΩΝ ΚΟΡΜΙΣΤΑΣ
26. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΛΤΕΡΟΥ
27. ΠΗΓΑΣΟΣ
28. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΠΤΑΜΥΛΩΝ
 
Από την άλλη ακόμη και με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις πολύ δύσκολα η Β’ κατηγορία θα ξεπεράσει κατά πολύ τις 20 ομάδες και θα φτάσει τις 25, με ότι αυτό συνεπάγεται, αφού πέρα από τα ευχάριστα για ομάδες που ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι, υπάρχουν και κάποιες που παραμένουν ένα ερωτηματικό και ακούγεται ότι δεν θα κατεβούν στην Β’ κατηγορία.
 
Με κάθε επιφύλαξη και με βάση την περσινή εικόνα και χωρίς να αναφέρουμε για ομάδες που μάθαμε ότι δεν θα κατέβουν, η Β’ κατηγορία θα έχει ως εξής:
 
ΒΑΛΤΕΡΟ
ΒΥΡΩΝΕΙΑ
ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ
ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ
ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ
ΝΕΑ ΤΥΡΟΛΟΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΕΡ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΣΕΡ
ΙΩΝΙΚΟΣ ΣΕΡ
ΛΕΟΝΤΕΣ ΣΕΡ
ΝΙΚΟΚΛΕΙΑ
ΟΙΝΟΥΣΑ
ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ 
ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ
ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ
ΑΜΜΟΥΔΙΑ
ΠΕΘΕΛΙΝΟΣ
ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ
ΤΟΥΜΠΑ
* Από και πέρα το ότι κάποιες ομάδες πλήρωσαν το παράβολο αυτό δεν σημαίνει ή δεν εγγυάται ότι θα κατεβούν στο τέλος να αγωνιστούν.


http://www.serresgoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.