Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Καμμένος για το θέμα των στρατοπέδων : Το ¨¨νταβατζηλίκι ¨¨ του δήμου Σερρών δεν θα περάσει

Αποτέλεσμα εικόνας για στρατοπεδα σερρεσΣυνέντευξη τύπου στα πλαίσια της ΔΕΘ παραχώρησε ο
 υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ  κ Πάνος Καμμένος . Ο υπουργός ερωτήθηκε για το θέμα της παραχώρησης των στρατοπέδων στον δήμο Σερρών . Η απάντηση του προκαλεί εντύπωση ακόμη για το λεξιλόγιο που χρησιμοποίησε αφού κάνει λόγο για νταβατζιλίκι από μέρους του δήμου 

H απάντηση του κ Καμμένου 

 O νέος νόμος που ψηφίστηκε δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να δώσει το 5% της αντικειμενικής αξίας των στρατοπέδων και να παραχωρηθεί για 99 χρόνια.

Υπάρχουν τοπικές κοινωνίες που δεν το θέλουν. Να σας πω κάτι και λυπάμαι γι αυτό όπως με το Δήμαρχο Σερρών.... Παρότι συμφωνήσαμε για το χώρο που θα πολεοδομήσει, έρχεται τώρα και λέει δεν θέλω για 99 χρόνια, θέλω να μου το χαρίσεις.

Βεβαίως και εμείς θέλουμε να αξιοποιηθούν τα στρατόπεδα από τις τοπικές κοινωνίες,.... αλλά νταβατζιλίκι να το πάρει από το Ταμείο των στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων αντί για 99 χρόνια, κατά κυριότητα και να μη δώσει τίποτα , δεν γίνεται. Έχω την υποχρέωση να προστατεύσω τις Ένοπλες Δυνάμεις.....”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.