Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Δήμος Σερρών : Επιχείρηση ¨¨σκούπα ¨¨ στα τραπεζοκαθίσματα .Παράπονα και καταγγελίες από καταστηματάρχες

Προσπάθεια να βάλει .... «Τάξη» στα τραπεζοκαθίσματα,
τα οποία «καταλαμβάνουν» παράνομα δημόσιο χώρο, επιχειρεί να βάλει ( σύμφωνα με τις δηλώσεις των εκπροσώπων ) της δημοτικής αρχής  .Από το πρωι της Τετάρτης δημοτικοί υπάλληλοι με την συνοδεία αστυνομικής δύναμης .Ξεκίνησαν τους ελέγχους και όπου διαπίστωναν παράνομη κατάληψη πεζοδρομίου ή αν ο καταστηματάρχης ήταν υπότροπος για τρίτη φορά  .Δεν αρκέστηκαν σε συστάσεις αλλά φόρτωσαν τα τραπεζοκαθίσματα και τα μετέφεραν στις αποθήκες του δήμου .Πράγμα που σημαίνει οτι όποιος θέλει να τα παρει πίσω να πληρώσει και τα σχετικά πρόστιμα συν κάποιος επιπλέον τέλος . 
Η παρέμβαση στον πεζόδρομο της Οπλαρχηγού Δούκα, όπου μέσα στα στενά θα πρέπει ο δρόμος - σύμφωνα με το Νόμο - να έχει πλάτος 3,5 μέτρα, χωρίς να καλύπτεται από τραπέζια και καρέκλες.Προκάλεσε την αντίδραση των καταστημαρχών και τις καταγγελίες τους αφού όπως τόνισαν έτσι και αλλιώς το πλάτος των στενών δεν είναι 3,5 μέτρα .Ενω αναρωτήθηκαν αν αυτό τηρείται και στους υπόλοιπους πεζόδρομους 

2 σχόλια:

  1. Όχι μόνο στο κέντρο να κάνετε και μια βόλτα και σε περιφερειακούς δρόμους όπου το βράδυ αναγκαζόμαστε να περπατάμε στην μέση του δρόμου διότι ασυνείδητοι επαγγελματιες έχουν καταλάβει ολόκληρα τα πεζοδρόμια.
    Έτσι κύριε Γρηγοριάδη όχι μόνο την βιτρίνα.
    Περιμένω να σε δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι καταστηματάρχες που φωνάζουν περισσότερο είναι αυτοί που "τρελαίνονται στο τάληρο". Τίγκα τα μαγαζιά τους από κόσμο, παίρνουν άδεια για 5 τραπέζια (για τα οποία δεν πληρώνουν κιόλας και κάνουν αβέρτα ρυθμίσεις) και βγάζουν 50 τραπέζια μέχρι και στο επόμενο στενό!! Το παίζουν κακομοίρηδες οτι δεν "βγαίνουν" αλλά στην ουσία φταίει το οτι έχουν είτε ακριβά γούστα είτε κοστοβόρα χούγια είτε καβούρια στην τσέπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.