Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Πανσερραικός : Αποκλειστικό αλλαγή σελίδας , τα χρήματα Και η Παρέμβαση του νέου επενδυτή απέτρεψαν την διάλυση της ομάδος , σκηνές απείρου κάλλους στην προπόνηση των Λιονταριών το Σάββατο.

Ένα βήμα πριν την διάλυση έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα του Πανσερραικού . Οι
ποδοσφαιριστές που έχουν λαμβάνει χρήματα αρνήθηκαν να προπονηθούν αφού για μια ακόμη φορά  η διοίκηση δεν τήρησε την υπόσχεση της και δεν πλήρωσε τους παίχτες . Μάλιστα ο κ Κοράκης τους δήλωσε οτι  η ΠΑΕ θα προχωρήσει σε λύση των συμβολαίων τους πράγμα που στην ουσία σήμαινε και την διάλυση της ομάδος .Και κάπου εκεί αρχίζουν τα ωραία αφού λίγη ώρα μετά στο γήπεδο έκανε την εμφάνιση του άνθρωπος του νέου επενδυτή (Έλληνας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό , ο οποίος από την Πέμπτη κατέβαλλε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό προκειμένου να πληρωθούν οι παίχτες και να τακτοποιηθούν οι οποίες εκκρεμότητες ) . Ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις από τον κ Κοράκη γιατί δεν πληρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές και γιατί δεν απαντά στα τηλεφωνήματα του νέου χρηματοδότη της ομάδος . Όπως έμαθα ο κ Κοράκης επικαλέστηκε λόγους υγείας συγγενικού του προσώπου . Ο απεσταλμένος του επενδυτή συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές επέβαλλε στον κ Κοράκη να πληρωθούν και η προπόνηση έγινε κανονικά . Μάλιστα οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και το απόγευμα της Δευτέρας στην προπόνηση θα βρεθεί εκπρόσωπος του επιχειρηματία ο οποίος θα ενημερώσει το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές για τις αλλαγές που θα γίνουν 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.