Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Εκλογές Επιμελητηρίου Σερρών : Πόλεμος ¨¨λάσπης ¨¨ κατά Σώτου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΔεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς η προεκλογική
μάχη των εκλογών του Επιμελητηρίου Σερρών αφού τα χτυπήματα κάτω από τη μέση άρχισαν νωρίς . Μαθαίνω και η πληροφορία δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως οτι στο στόχαστρο βρίσκεται ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Σερρών κ Σώτος Κοτσαμπάς ο οποίος εδώ και πολύ καιρό έχει ανακοινώσει την στήριξη του στον Βασίλη Καλαιτζίδη με το ψηφοδέλτιο του οποίου θα είναι υποψήφιος . Σημειώνω οτι τα όσα γίνονται δεν γνωρίζω αν είναι εν γνώση του έτερου υποψηφίου κ Μέγκλα ( τον οποίο όμως και εν αγνοία του τα όσα γίνονται τον εκθέτουν αφού το συγκεκριμένο άτομο ισχυρίζεται οτι μιλά εξ ονόματος του  ) .
Αφόρητες πιέσεις σε μέλη της ΟΕΒΕΣ Σερρών ασκεί τις τελευταίες ημέρες κολαούζος ( ο οποίος δεν έχει κάποια θεσμική ή επαγγελματικη ιδιότητα που να δικαιολογεί την ενασχόληση του με τις εκλογές ) ο οποίος τους καλεί να είναι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του κ Μέγκλα . Αυτό που προκαλεί  άσχημη εντύπωση  στους συνομιλητές του ο τρόπος που εκφράζεται για τον πρόεδρο της ΟΕΒΕΣ κ Κοτσαμπά τον οποίο περνά γενιές δεκατέσσερις .Για το θέμα θα επανέλθουμε αφού είναι σοβαρό όταν μάλιστα σπιλώνονται επαγγελματίες  σαν τον Σώτο που μόνο προσφέρουν σε αυτή την κοινωνία τότε οι συκοφάντες  έχουν ξεφύγει και κάποιοι  πρέπει να τους <<τραβήξουν >> τα αυτιά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.