Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Στέρεψε το ΠΟΤΑΜΙ στις Σέρρες

Άκρως απογοητευτικά ήταν τα αποτελέσματα των
εκλογών για τον νέο πρόεδρο της Κεντροαριστεράς στις Σέρρε για τον πρόεδρο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ  κ Σταύρο Θεοδωράκη . Ο οποίος συγκέντρωσε μόλις 158 σταυρούς . Το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε την φθίνουσα πορεία που έχει το κόμμα από τις ευρωεκλογές του 2014 τότε που αν θυμάστε στην ομιλία του Σταύρου σε καφέ της πόλης είχαν δώσει το παρον πολλοί μα πάρα πολλοί .Τότε λοιπόν το ΠΟΤΑΜΙ στις Σέρρες πήρε 6.023 ψήφους και 5,19% .
Λίγους μήνες μετά τον Ιανουάριο του 2015 πήρε ακόμη περισσότερους 7.031  και ποσοστό 5,71% . Και από κει άρχισε η κατηφόρα τον Σεπτέμβριο του 2015 κατακρύλησε περίπου στα μισα 3.765  και ποσοστό 3,37% . Μάλιστα η μη εκλογή στον Νομό λειτούργησε ακομή πιο επιταχυντικά για την <<αποσύνθεση >> του οποίου μηχανισμού υπήρχε . Μια σειρτά στελεχών αποχώρησαν ο πρώην βουλευτής κ Χατζηδημητρίου στα 2 χρόνια δεν έχει κάνει ούτε μια δημόσια παρέμβαση ως στέλεχος του κόμματος . Και μόνο ο Κώστας Αβδελάς δίνει το παρόν σε διάφορες εκδηλώσεις . Επόμενο λοιπόν και το χθεσινό αποτέλεσμα που επισημοποίησε οτι μάλλον έχει στερέψει το ΠΟΤΑΜΙ των ψηφοφόρων στις Σέρρες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.