Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Σέρρες : Νέο Δ.Σ στους εφοριακούς

Σέρρες: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εφοριακών Νομού Σερρών (ΟΝΟΜΑΤΑ)Κάτω από πρωτοφανές κλίμα ηρεμίας και πολιτισμού πραγματοποιήθηκαν οι
εκλογές των εφοριακών Ν. Σερρών. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής η εκλογική διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά και δεν κατέθηκε καμία ένταση. Η διαλογή των ψηφοδελτίων ολοκληρώθηκε 2,5 ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης.Ψήφισαν 88 μέλη. Για τις εκλογές του Δ.Σ. ο συνδυασμός «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Εφοριακών Ν. Σερρών» έλαβε 67 ψήφους και εκλεγεί 5 σύμβουλους στο Δ.Σ. και δυο μέλη στην εξελεγκτική επιτροπή. Αντίθετα συνδυασμός «Νέα Αρχή» έλαβε 20 ψήφους και εκλεγεί δυο μέλη στο Δ.Σ. και ένα μέλος στην Ε.Ε.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο των εφοριακών αποτελείται από τους:Γεώργιο Ναυροζίδη, Δημήτριο Σαϊνατούδη, Θεοδόσιο Νικηφορίδη, Ιωάννη Τσάτα, Ιωάννη Παρατσουκίδου, Αικατερίνη Μαυρίδου και Ελένη Μίσσα.
Στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Μαρία Δόβα, Ευαγγελία Μακρή, Πασχαλία Μάκρη.
Εκπρόσωποι στην ΠΟΕ- ΔΟΥ εκλέχθηκαν οι Θεοδόσιος Νικηφορίδης, Γεώργιος Παναγιωτόπουλος και Μαυρίδου Αικατερίνη.
Για την ΑΔΕΔΥ εκλέχθηκαν</strong> οι: Δημήτριος Σαϊνατούδης, Ναυροζίδης Γεώργιος, Παρατσουκίδου Ιωάννα, Βαδιάκας Πολυχρόνης και Μαυρίδου Αικατερίνη.
Ο Δημήτρης Σαϊνατούδης μέλος του νέου Δ.Σ των Εφοριακών αναφερόμενος στις εκλογές και την επόμενη μέρα δήλωσε στο «Σ.Θ.» «Οι εκλογές κύλησαν πολύ ομαλά. Δεν υπήρχαν αντιπαραθέσεις κατά τη διάρκεια της σύντομης προεκλογικής περιόδου. Ο συνδυασμός «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Εφοριακών Ν. Σερρών» επικράτησε με ποσοστό 76,1% έναντι 22,7% του συνδυασμού «Νέα Αρχή». Σε λίγες ημέρες θα συνεδριάσει το νέο Δ.Σ. προκειμένου να συγκροτηθεί σε Σώμα. Για την επόμενη μέρα ένα πράγμα θα πώ. Τα προβλήματα του κλάδου μας είναι πολλά και το νέο Δ.Σ. θα πρέπει να κινηθεί μεθοδικά και συντεταγμένα για την επίλυση τους»
Δ.Ν.
Σ.Σ. Στη φωτογραφία αριστερά ο Γεώργιος Ναυροζίδης πρώτος σε σταυρούς προτίμησης και δεξιά ο Δημήτρης Σαϊνατούδης δεύτερος σε σταυρούς στις εκλογές των εφοριακών Ν. Σερρών
Πηγή: sertharros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.