Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης μιλάει για “έλλειμμα ηγεσίας” στην Ελλάδα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη περιοδεία του προέδρου της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλου Κρανιδιώτη,
επικεφαλής κλιμακίου στελεχών, στην πόλη της Δράμας. Ο κ. Κρανιδιώτης είχε διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους θεσμικών φορέων και οργανώσεων της πόλης από τους οποίους ενημερώθηκε και διαμόρφωσε μια σφαιρική εικόνα για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της περιοχής. Είχε παράλληλα την ευκαιρία να τους ενημερώσει για τις θέσεις της Νέας Δεξιάς καταγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο Star Βορείου Ελλάδος, το έλλειμμα ηγεσίας που πλήττει την πατρίδα μας. Συγκεκριμένα στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” υπογράμμισε την κατηγορηματική αντίθεση στην επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα, την ανάγκη να επανέλθει η παιδεία στην συνταγματική της αποστολή που είναι η εθνική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των νέων και άσκησε κριτική στην σημερινή κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης τονίζοντας ότι η Νέα Δεξιά έχει ευρωσκεπτικιστική προσέγγιση.
Παράλληλα, στην ομιλία που πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο «Ξενία», ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς αναλύοντας τις πολιτικές θέσεις του κόμματος εστίασε στην πρόσφατη παρουσίαση της ενιαίας στρατηγικής για το Μεταναστευτικό και το Δημογραφικό όσο και στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας στα εθνικά θέματα. Απαντώντας σε ερωτήσεις παρισταμένων πολιτών, ο κ. Κρανιδιώτης αναφέρθηκε στην ανάγκη να στηριχθεί η Νέα Δεξιά ως «ένα πολιτικό κίνημα κανονικών ανθρώπων οι οποίοι βιώνουν την ίδια δύσκολη καθημερινότητα», γεγονός που τους καθιστά ικανούς να εκπροσωπήσουν αξιόπιστα και υπεύθυνα τις προσδοκίες και τις ελπίδες των Ελλήνων.



http://ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.