Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Πανσερραικός : Δύσκολο παιχνίδι με Τρίκαλα

Στα... δύσκολα ψάχνει το ξέσπασμα ο Πανσερραϊκός! Η αποστολή κόντρα στα ΤρίκαλαΤο να αναζητά ο Πανσερραϊκός την αγωνιστική
απάντηση ή το ξέσπασμα που ανέφερε σε πρόσφατη του συνέντευξη ο Περικλής Αμανατίδης κόντρα στην ιδιαίτερα φορμαρισμένη ομάδα των Τρικάλων είναι ιδιαίτερα δύσκολο εγχείρημα, αλλά όχι και ακατόρθωτο αν θέλει να δείξει σημάδια… επανεκκίνησης, για αυτό και οι «κόκκινοι» στο ματς της Κυριακής(21/1, 15:00, SSN Live, WEB TV ΕΡΤ) πρέπει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να δείξουν πόσο πολύ το θέλουν.
Έτσι και αλλιώς με τα συνεχή ατυχή αποτελέσματα που έχουν ρίξει την ομάδα πολύ χαμηλά στην βαθμολογία, σε θέση που σίγουρα αδικεί και την ποιότητα του ρόστερ και την όλη προσπάθεια, για τα «λιοντάρια», το να προσπαθήσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους ακόμη και σε πολύ δυνατούς αντιπάλους είναι ουσιαστικά μονόδρομος γιατί έτσι θα μπορέσουν να ανεβάσουν τόσο την ψυχολογία τους όσο και την συγκομιδή τους.
Το κλίμα άλλωστε είναι καλό, παρότι η ομάδα στα τέσσερα τελευταία ματς μετρά 3 ήττες και μία ισοπαλία… σαν ήττα, υπάρχει εμπιστοσύνη, υπάρχει αισιοδοξία λόγω των ποιοτικών μεταγραφών που μπαίνουν και υπάρχει και πίστη στην δυναμική που δίνει το Δημοτικό γήπεδο Σερρών, αρκεί βέβαια σε όλα αυτά να συνδράμει και ο παράγοντας «καλή ημέρα» που λένε, καθώς άπαντες την χρειάζονται για να ξεπεραστεί το εμπόδιο που λέγεται Τρίκαλα. 
Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου, που έρχεται στις Σέρρες με τον… δικό μας Πέτρο Στοϊλα στο πλάϊ του, είναι η πιο φορμαρισμένη του πρωταθλήματος, προέρχεται από πέντε σερί νίκες και γενικότερα έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία εννέα ματς, έχει ηττηθεί μόνο στο ξεκίνημα της σεζόν από τους πρωτοπόρους Παναχαϊκή και Άρη, έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με πέντε γκολ παθητικό και το μόνο της μειονέκτημα είναι ότι δυσκολεύεται στο γκολ. Όπως καταλαβαίνει κανείς οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη έχουν πολύ δουλειά να κάνουν για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.
Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το πρωί του Σαββάτου και στην συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία βρίσκονται 18 παίκτες, εκ των οποίων οι έξι από τις νέες μεταγραφές με μόνη προσθήκη εξ αυτών, σε σχέση με το ματς με τον Αιγινιακό, τον Αλμπέρτο Ρούσσο, ενώ οι Ναζίμ και Εν’Νομό έμειναν εκτός, καθώς δεν πρόλαβαν να εκδοθούν τα δελτία τους.Εκτός αποστολής βρίσκονται και οι Πορής, Βοσκόπουλος, Τζιτζικαλάκης, Ζιγκερίδης, Καπτέλι, Γκέκας, Γιαξής, Πέτρου, Μακούσης, Αμαραντίδης. Όσον αφορά την ενδεκάδα πιθανόν να υπάρχουν αλλαγές, καθώς δεν αποκλείεται να δούμε τον νεαποκτηθέντα Ρούσσο που έχει και παιχνίδια στα πόδια του από τον ΟΦΗ στο αρχικό σχήμα, λογική είναι και η επιστροφή του Τσιμίκα, ενώ πιθανή η συμμετοχή του Κρητικού από την αρχή, καθώς ο Πόζογλου είχε κάποιες ενοχλήσεις από το προηγούμενο ματς. Αναλυτικά η 18αδα: Πολίτης, Ρίστιτς, Ορφανίδης, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Τσαμούρης, Ρούσσος, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιμίκας, Αναστασόπουλος, Ρούτσης, Κρητικός, Πόζογλου, Κάκκο, Δούμτσος, Γκούρτσας.

http://www.serressport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.