Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Ελπίδα Σκουτάρεως : Ο Γεράκης την σήκωσε στην κορυφή

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣΜε ολική ανατροπή η Ελπίδα Σκουτάρεως κατάφερε
στο 90 να κερδίσει τον Άρη Αβάτου και εκμεταλλευόμενη την ήττα του Απόλλωνα Παραλιμνίου ανέβηκε στην κορυφή 

Το φιλμ του αγώνα 



Στο 26 0-1   Σκορερ ο Βασίλης Λαζαρίδης με σουτ. 


Στο 63 1-1   Μετά από περίεργη φάση, οι γηπεδούχοι ισοφαρίζουν με ένα τέρμα του Παναγιωτίδη που αρχικά ο διαιτητής ακύρωσε ως οφσάιντ, έπεσαν επάνω του και διαμαρτυρήθηκαν οι σερραίοι και τελικά μετά από πολλές διαβουλεύσεις, αποφάσισε να το κατακυρώσει. 


Στο 90 2-1 Μετά από φάση διαρκείας ο Γεράκης σκοράρει και κάνει την ανατροπή 


ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Ταταρίδης, Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης, Κωφοκότσιος, Μουσικάκης, Πασχαλούδης, Νικολαΐδης, Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης, Καπετάνος, Ζιγκερίδης.
Στον πάγκο: Μόσχος, Γεράκης, Ταχματζίδης, Καστανιώτης, Παπαβασιλείου, Κασμερίδης, Στεφανίδης.
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Παπδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Σαρηγιαννίδης, Ταχτσίδης, Λαζαρίδης, Χαριτίδης, Ευθυμιάδης.
Στον πάγκο: Κουτίνης, Καλαϊτζίδης, Γκέκας, Βασιλειάδης Γ., Μελισσόπουλος Μ., Μελισσόπουλος Ν., Κελεσίδης.

Διαιτητής: Φώτης Πολυχρόνης(ΕΠΣ Πέλλας), Βοηθοί: Μεταξιώτης, Μποζατζίδης(ΕΠΣ Μακεδονίας)

1 σχόλιο:

  1. Κυριάκο δεν κατάλαβες ότι το μήνυμα του συλλαλητηρίου ήταν για σένα ;
    Η κοινωνία συγκεντρώθηκε για να διατρανώσει τη φωνή της ενάντια σε όσους είναι έτοιμοι να υποχωρήσουν στα εθνικά μας δίκαια.
    Και εσύ δυστυχώς κύριε Μητσοτάκη, δεν είσαι με τη μεριά της κοινωνίας. Όταν πρωτοακούστηκε η διοργάνωση του συλλαλητηρίου, ήσουν απέναντι.
    Προσπαθούσες να αποτρέψεις τη συμμετοχή σε βάση και στελέχη και γι αυτό "καθάρισες" την Ευταξά από την προεδρία της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, επειδή αυτή στην αρχή έκανε αυτό που ήθελε η Πειραιώς. Λές κι έφταιξε αυτή που έκανε αυτό που ήθελε η ηγισία την ΝΔ!!!
    Στη συνέχεια, όταν άρχισαν τα στελέχη σας στη Μακεδονία να αντιλαμβάνονται ότι το συλλαλητήριο το αγκαλιάζει ο κόσμος, και τυχόν αποχή της ΝΔ θα διαρρήγνυαν οριστικά τη σχέση με τη βάση, αναγκάστηκες απρόθυμα να δώσεις το ελεύθερο για συμμετοχή. Κι έτσι σιγά-σιγά πήγαν και κάποιοι βουλευτές της ΝΔ από τη Μακεδονία, κι ο Άδωνις έμεινε στην Αθήνα κι εσύ πήγες για ΣΚΙ!!!!
    Πλέον όμως σύρεσαι από τις εξελίξεις. Είσαι ουραγός. Η ελληνική κοινωνία σε εθνικά θέματα από τη Νέα Δημοκρατία περίμενε υπεύθυνη στάση και σαφή πατριωτική θέση και όχι να κρύβεται πίσω από την πατριωτική στάση του Καμμένου και να ζητά να πάρει θέση - για μία εν εξελίξει διαπραγμάτευση - πρώτα η κυβέρνηση!!!
    Εσύ τι θα πάθαινες αν έπαιρνες θέση?
    Κυριάκο είσαι...ναι...πολύ λίγος ...Και οι καιροί είναι μεγάλοι και δύσκολοι!
    Φοβήθηκες να πάρεις θέση απο πριν. Εισαι κουτοπόνηρος μικροπολιτικός ενώ θα έπρεπε να είσαι Ηγέτης! Θα μπορούσες να εμπνεύσεις τους καιρούς και τα πλήθη αλλά ...τι τα λέμε...δεν το έχεις..ποτέ δεν το είχες...Δεν μπορείς; Προφανως! Καλό θα ήταν εκεί στην ΝΔ να αρχίσουν οι διαδικασίες διαδοχής, εμένα με χάσατε οριστικά.
    Καμμένο ρε θα ψηφίσω και Μαρία Κόλλια που πρώτοι πήραν θέση στο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.