Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Πανσερραικός : Βάζεις το χέρι σου στη φωτιά Σάκη μου ????

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΚΟΓΚΑΣ ΣΑΚΗΣΜε το συναίσθημα και όχι με την λογική μπορώ να να πω οτι είναι η  απάντηση που έδωσε μέσα από δίκτυο
κοινωνικής δικτύωσης o πρώην άσσος της ομάδος του Πανσερραικού κ Σάκης Γκόγκας  στον Θωμά Κυπαρίσση  .Ο πρώην ποδοσφαιριστής κινούμενος προφανώς ενστικτωδώς από συναδελφική αλληλεγγύη προς τους ποδοσφαιριστές  και όχι ως φίλαθλος ή ως άνθρωπος που αγαπά την ομάδα 


έσπευσε να <<καλύψει >. τους παλιούς παίκτες ( και πρώην συμπαίκτες του στα όσα τους καταλόγισε ο πρώην τεχνικός διευθυντής κ Θωμάς Κυπαρίσσης) .
Η ανάγκη μεταγραφών αγαπητέ Σάκη προέκυψε γιατί οι παλιοί παίκτες δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν . Σου θυμίζω οτι μέχρι τον Δεκέμβριο αυτοί αγωνίζονταν και η βαθμολογική συγκομιδή ήταν μηδαμινή . Το οτι έμειναν στην ομάδα το καλοκαίρι αναγνωρίστηκε και με πράξεις από την σημερινή διοίκηση η οποία εξόφλησε όλες τις παλιές οφειλές ( αλήθεια μήπως σου είπαν πόσα είχαν λαμβάνει από πέρσι ) .Ενω εξασφάλισε ιδανικές συνθήκες την τρέχουσα περίοδο . (Επειδή είσαι στο χώρο γνωρίζεις οτι σε άλλες ομάδες η λέξη πληρωμη , μισθος κ.λ.π είναι ανέκδοτο και όμως αυτές οι ομάδες είναι πολύ ψηλότερα από τον Πανσερραικό .όποτε αν ο Πανσερραικός δεν έχει ηρεμία στα αποδυτήρια σκέψου τι έπρεπε να γίνεται αλλού ).
Το ότι υπάρχει σήμερα Πανσερραικός οφείλεται στον νέο επενδυτή ο οποίος πληρώνει από την ημέρα που ήρθε ( χωρίς ποτέ  μέχρι στιγμής  να βγει να πει τι πλήρωσε και πόσο εικονική ήταν η εικόνα των χρεών που του παρουσίασαν )
Τέλος Αγαπητέ Σάκη επειδή είσαι του χώρου γνωρίζεις γιατί ο κόσμος που γέμιζε το γήπεδο στην Γ Εθνική άρχισε σταδιακά να φεύγει από το γήπεδο . Θυμάμαι πρόχειρα το Πανσερραικός -Ελευσίνα 2016-2017 όταν το 2-0 έγινε 2-2 και τα διάφορα ευτράπελα που έγιναν εκείνη την ημέρα  . 
Θυμάμαι και το περσινό αγγλικο παιχνίδι .Με τα γκολ να πέφτουν βροχή   μετά το 80 

Πανσερραϊκός – Αιγινιακός 4-5
(48’, 80’,90’ Γκούρτσας, 52’ Ρούτσης – 11’ Τσολακίδης, 28’ Ράνγκελοφ, 37’ Γιαζιτζόγλου, 59’ αυτ. Φουσού, 90’+Ζγκρουρί)

Θυμάμαι και πολλά άλλα αλλά δεν είναι του παρόντος .Οι φίλαθλοι έφυγαν γιατί δημιουργήθηκε κλίμα δυσπιστίας και για αυτο θα συμφωνήσεις οτι δεν φταίει η νέα διοίκηση η οποία όχι μόνο το κληρονόμησε αλλά δεν μπορεί να το πετάξει από πανω της . .
Και κλείνοντας αγαπητέ Σάκη που  όλα αυτά τα χρόνια  διακρίθηκες για το ήθος σου μέσα και έξω από το γήπεδο .Μετά τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες βάζεις το χέρι σου στη φωτιά .








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.