Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Σε ξεπέρασε Κίρκα μου !!!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΙΡΚΑΣΙΑΔΗΣΣτις Σέρρες έχουμε τον Ανέστη Κιρκασιάδη που με τον δικό του μοναδικό τρόπο περιγράφει τους ποδοσφαρικούς αγώνες
του ερασιτεχνικού .όμως ο ρεπόρτερ από την Ξυλαγανη σπάει τα κοντέρ  Σε περιγραφή αγώνα που ξεκινάει με το «Ο ήλιος καίει κατακαλά»...
τι λιγότερο περιμένεις από την υπέρτατη καλτίλα; Μαθαίνουμε ότι ο Γάκης κούρεψε το γήπεδο και το έκανε «γυαλί», ενώ στη συνέχεια το πλάνο πηγαίνει πάνω στον ίδιο τον Γάκη. «Σαντιάγκο Μπερναμπέο» το έκανε.

Οι φανέλες της Ξυλαγανής ήταν «κατ’ μαύρες με λίγου τιφτίκου» (αυτό και στο google translate δεν το βρήκαμε). Η κερκίδα «εμ είν’ τζάμπα, εμ είν’ άδεια» ενώ επίσης μαθαίνουμε πως η μία από τις δύο ομάδες πήρε καινούριο παίκτη, «έναν Νεϊμάρ» όπως μας πληροφορεί ο δαιμόνιος ρεπόρτερ. Μέσα στον αγώνα ξεχνιέται και δεν πολυπεριγράφει αλλά έχει και μερικές εξάρσεις του τύπου «αχ βρε πούστη μου». Να είσαι καλά, Ξυλαγανιώτη ρεπόρτερ της καρδιάς μας.

Απολαύστε υπεύθυνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.