Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Σέρρες «πράσινη πόλη»-Ζουγκλα της Ευρώπης 2019 εκτός… συναγωνισμού!

Οι Σέρρες «πράσινη πόλη»-Ζουγκλα της Ευρώπης 2019 εκτός… συναγωνισμού!Μπαίνει ο Απρίλης και η πόλη μας (οι Σέρρες ντε!)
αντιπροσωπεύει τη χώρα μας στον διαγωνισμό της πιο Πράσινης πόλης  της Ευρώπης 2019 (ήταν υποψήφια και το 2015!!!)

… Τόσο «πράσινη» που τα δένδρα μας περισσεύουν κι εκεί που τα «κλαδεύαμε» είπαμε να αρχίζουμε να τα κόβουμε και σύριζα, για να μην μας πνίξει (χωρίς εισαγωγικά) το πράσινο και γίνουμε η Ζούγκλα της Ευρώπης.

Δυο μεγάλα δένδρα … δεν μένουν πια εδώ!
Τελευταίο παράδειγμα η κοπή δύο (ΔΥΟ!!!) δένδρων στην καρδιά της πόλης στην Λέσχη Αξιωματικών απέναντι από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας.

Εχουμε έτσι το παράδοξο (σιγά…) από τη μια ο δήμος στα πλαίσια των αναπλάσεων να φυτεύει δενδράκια και από την άλλη να … κόβει δένδρα ηλικίας δεκαετιών με άγνωστο κριτήριο.

ΕΥΓΕ στους ιθύνοντες (λέγε με αντιδημαρχία ΠΡΑΣΙΝΟΥ) που δεν ΠΡΑΣΙΝΙΖΟΥΝ από την ντροπή τους κι έτσι δεν κινδυνεύουν  να τους περάσει κάποιος για δέντρα και να τους κόψει. (σ.σ. Να τους θυμάστε όταν θα πάτε στην κάλπη το 2019)

σ.σ. Θα θέλαμε να μάθουμε τα κριτήρια που κάποια πόλη παίρνει υποψηφιότητα σε αυτό τον διαγωνισμό, γιατί οι σερραίοι όλοι… γελούν με την υποψηφιότητα.

www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.