Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Σέρρες : Ευτυχώς έχουμε ποδηλατόδρομο

Ευτυχώς που στις Σέρρες έχουμε ποδηλατόδρομο
για να παρκάρουν οι ανεύθυνοι οδηγοί. 
Το έχουμε γράψει πολλές φορές για τα αυτοκίνητα που παρκάρουν επάνω στον ποδηλατόδρομο, αδιαφορώντας για τους ποδηλάτες. Ίσως θα πρέπει να τα δημοσιεύουμε προβάλλοντας και την πινακίδα τους, μήπως και σταματήσουν να το άνουν. Φυσικά, αυτό το "για δύο λεπτάκια" δεν ισχύει....



http://www.serrestv.gr

1 σχόλιο:

  1. Στα νεότευκτα πεζοδρόμια των αναπλάσεων, ο χώρος που διατέθηκε για τα ποδήλατα (τα οποία παρεμπιπτόντως περνούν ένα κάθε τρεις ώρες) είναι δυσανάλογος με τον χώρο που διατέθηκε για τους πεζούς.Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε ότι ο χώρος των πεζών "κόβεται" και από την διαγραμμιση για τους τυφλούς (η οποία επίσης πρέπει να μένει ελεύθερη) τότε καταληγουμε στο συμπέρασμα ότι ο Δήμος μάλλον μας μισεί και μας αναγκάζει να ακροβατουμε σε μια σειρά πλακών . Σε περιπτώσεις δε παρέας ή οικογενειας θα πρέπει να προχωρούμε ο ένας πίσω από τον άλλον ως πρόβατα επί σφαγή. Ενίοτε δε και αυτή η μια σειρά πλακών καταλαμβάνεται από την συμπαθή τάξη των εμπόρων που εκθέτουν την πραμάτεια τους ή επεκτείνουν τα τραπεζοκαθίσματα τους ή απλά στήνουν τραπέζι για τον καφέ τους οι άρχοντες! Φυσικά το σχόλιο δεν γράφτηκε για να συμψηφισει την αχαρακτηριστη πράξη του εν λόγω οδηγού που είδε το φως της εν γένει ανομίας και ατιμωρησίας και είπε να την εκμεταλλευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.