Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Δήμος Σερρών : Προσλήψεις για το πρόγραμμα για τους ΡΟΜΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΟ Δήμος Σερρών ανακοινώνει ότι θα
προσλάβει προσωπικό ενός (1) ατόμου, για την υλοποίηση της πράξης “Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σερρών με παράρτημα ΡΟΜΑ” στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» - ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ», συνολικής διάρκειας ενός (1) έτους από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Σερρών, Κ. Καραμανλή 1, Τ.Κ.62100, Σέρρες, απευθύνοντας  στο Γραφείο 124 της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας, Υγείας, Παιδείας & Πολιτισμού που στεγάζεται στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας, υπόψη κ. Μαλαματάκη Βασίλειο (τηλ. Επικοινωνίας: 2321350561).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 17-3-2018 έως 26-3-2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.