Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Πανσερραικός : Θα σπάσει το ρόδι στην Άρτα ???

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη μετά από έναν ολόκληρο χρόνο θα ψάξει στην Άρτα ο Πανσερραϊκός
κόντρα στην Α.Ε Καραϊσκάκης, σε ένα κομβικό ματς για την προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας.
Άλλωστε, στη συνέχεια το πρόγραμμα είναι έτσι διαμορφωμένο που του δίνει τις προϋποθέσεις και τη δυνατότητα να κάνει ένα μεγάλο άλμα στη βαθμολογία της Football League.
Οι «κόκκινοι» με ψυχολογία από τις τελευταίες νίκες κόντρα σε Παναιγιάλειο και Απόλλωνα Λάρισας και πίστη για την ανάκαμψη της ομάδας, καλούνται να βρούνε τον τρόπο να περάσουν αυτό τον… σκόπελο των ματς μακριά από τις Σέρρες και να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι κόντρα στους Αρτινούς που έχουν μία δυνατή έδρα, από την οποία έχουν περάσει με «διπλό» μόνο τα Τρίκαλα και η Παναχαϊκή.
Ένα από τα πρώτα στοιχεία που πρέπει να δείξει ο Πανσερραϊκός για να τα καταφέρει είναι η απόλυτη συγκέντρωση στα πρώτα λεπτά του αγώνα κυρίως, καθώς έχει δείξει πως αν περάσει αυτό το καθοριστικό σημείο και δεν βρεθεί να κυνηγάει το σκορ μπορεί να πετύχει πράγματα.
Σε αυτό έδωσαν έμφαση ο Απόστολος Χαραλαμπίδης με τον Πέτρο Στοΐλα, ζητώντας ιδιαίτερη προσοχή στην μεσοαμυντική γραμμή. Άλλωστε είναι δεδομένο πως οι γηπεδούχοι έχουν παρακολουθήσει τα ματς των Σερραίων και εκεί ακριβώς θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν για να αιφνιδιάσουν.
Αγωνιστικά ο προπονητής του Πανσερραϊκού αντιμετωπίζει ουσιαστικά μόνο το πρόβλημα του τιμωρημένου Τσελεπίδη, καθώς κατά τα άλλα ο Στέβιτς συνεχίζει να παραμένει εκτός, όπως και οι τέσσερις που βρίσκονται εκτός ομάδας (Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης) και έτσι στη 19μελη αποστολή υπάρχουν δύο καινούργια πρόσωπα, οι Σώμος και Καπτέλι.
Αναλυτικά στην Άρτα θα ταξιδέψουν οι:
Ρίστιτς, Πολίτης, Ορφανίδης, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Ρούσσος, Σιάκκας, Χατζητερζόγλου, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασόπουλος, Ναζίμ, Καπτέλι, Σώμος, Κρητικός, Πόζογλου, Κάκκο, Δούμτσος, Εν’Νομό, Γκούρτσας
Πηγή: serressport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.