Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων : Στις κάλπες την Κυριακή 22 Απριλίου

Αποτέλεσμα εικόνας για αραμπατζης θοδωρΟςΑισιόδοξος εμφανίζεται ο πρόεδρος του Συντονιστικού οργάνου της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων»
Απόστολος Σφετκόπουλος για την επιτυχία της έκτακτης γενικής συνέλευσης της δημοτικής παράταξης η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 22 Απριλίου και θα αναδείξει τον νέο υποψήφιο δήμαρχο. Η διαδικασία θα φιλοξενηθεί στο κτήριο της ΚΕΔΗΣ.Θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Απόστολος Σφετκόπουλος η έκτακτη γενική συνέλευση του συνδυασμού θα ξεκινήσει με την ομιλία του μοναδικού υποψηφίου δημάρχου Θεόδωρου Αραμπατζή ο οποίος θα παρουσιάσει τις θέσεις και τις απόψεις του, ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία η οποία είναι μυστική. «Δικαίωμα ψήφου έχουν τα 450 περίπου τακτοποιημένα οικονομικά μέλη της Δημοτικής Κίνησης που γράφτηκαν στους καταλόγους της δημοτικής παράταξης έως τις 22 Μαρτίου» ανέφερε ο Α.Σφετκόπουλος και κάλεσε τα μέλη να συμμετέχουν στη διαδικασία. Συμπληρωματικά ανέφερε ότι πάντα στις γενικές συνελεύσεις της “Δημοτικής Πρωτοβουλίας” συμμετέχουν 150 μέλη αλλά ο ίδιος προσδοκά ότι η συμμετοχή θα αγγίζει το μισό αριθμό των τακτοποιημένων οικονομικά μελών. Διέκρινε ότι το κλίμα στους κόλπους της Κίνησης είναι θετικό αφού όπως είπε υπάρχει αρραγές μέτωπο και σύμπνοια. Τέλος ο Απόστολος Σφετκόπουλος συντάχθηκε με τις φωνές που υπάρχουν στους κόλπους της παράταξης οι οποίες ζητούν την παραίτηση των δημοτικών συμβούλων που κατέχουν θέσεις ευθύνης και δεν θα είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό αλλά σκέπτονται να πολιτευτούν με άλλους συνδυασμούς. «Σεβαστό το δικαίωμα του καθενός να μην στηρίζει την Κίνηση στις επόμενες εκλογές, αλλά είναι έντιμο να το δηλώσουν τώρα και να παραιτηθούν από τις θέσεις ευθύνης» ανέφερε.
Δ.Ν.
Πηγή: sertharros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.