Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Αλέξανδρος Χρυσάφης : Διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου ρεαλιστικού προγράμματος

Την φιλοσοφία της παράταξης του, που βασίζεται στην συνδυαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου ρεαλιστικού προγράμματος, κοστολογημένου που θα έχει επίκεντρο τον Σερραίο δημότη και την ανάδειξη της πόλης και θα απαντά στις ανάγκες των κατοίκων των χωριών, ξεδίπλωσε, στην πρώτη του συνέντευξη στην ΕΡΤ Σερρών ο υποψήφιος δήμαρχος Σερραίων κ. Αλέκος Χρυσάφης.
Για την λειτουργία της παράταξης του “Συμμαχία Σερραίων” σημείωσε πως ήδη έχουν δημιουργηθεί 11 θεματικές ομάδες, που θα επεξεργαστούν όλα τα επιμέρους θέματα του Δήμου, συμμαχώντας με όλο το τοπικό δυναμικό.
Όπως είπε ο  δήμος μπορεί να διαμορφώσει ένα φιλικό περιβάλλον για νέες δουλειές, να είναι ένας Δήμος που με συνέργειες με όλους τους φορείς, να αναλάβει πρωτοβουλίες εξωστρέφειας και προώθησης των τοπικών ευκαιριών!”
Κάνουμε, επεσήμανε, το πρώτο, αλλά σημαντικό βήμα, για τις Σέρρες της νέας εποχής. Σε μια  δυνατή Συμμαχία πολιτών, με αρχές και αξίες, ικανή να θέσει τα θεμέλια για έναν ισχυρό, σύγχρονο και πρωτοπόρο Δήμο.
Ξεκινήσαμε ένα ταξίδι και, μαζί με νέους ανθρώπους , ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο και με θέληση προσφοράς για να φυσήξει φρέσκος άνεμος στον Δήμο, ενας  άνεμος ανάπτυξης και ανάδειξης των δυνατοτήτων του τόπου. 

ERT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.