Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Π.Ε Σερρών : Ομιλία Λυγερού σε επαγγελματίες της Ψυχικής Υγείας

lygerosnikosdialexi.jpg"Μικροί άνθρωποι και νοητική στρατηγική» ήταν το θέμα της διάλεξης του διακεκριμένου επιστήμονα Νίκου
Λυγερού , που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά και την τιμή της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και ευχαρίστησε τον κ. Λυγερό για την παρουσία του.
Τον εξέχοντα ομιλητή παρουσίασε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Αθανάσιος Μασλαρινός. Ο κ. Μασλαρινός έκανε εκτενή αναφορά στο πλούσιο βιογραφικό του Νίκου Λυγερού, τονίζοντας πως θα αναπτύξει για ακόμη μία φορά ένα άκρως ενδιαφέρον θέμα που αφορά όλους.
Η εκδήλωση απευθυνόταν σε επαγγελματίες της Ψυχικής Υγείας (ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κοινωνικούς λειτουργούς κ.α) και στόχος της ήταν η ευαισθητοποίηση των υπαλλήλων της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας  Σερρών σε θέματα νοημοσύνης των παιδιών και αξιοποίησης αυτής διαμέσου παιχνιδιών νοημοσύνης και ανάπτυξης του εγκεφάλου. Ο Νίκος Λυγερός ανέπτυξε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα παραπάνω θέματα, προκαλώντας το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων και δίνοντάς τους «τροφή» για σκέψη σε ζητήματα που αφορούν στη νοητική στρατηγική που σχετίζεται με τα παιδιά.


//www.eproodos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.