Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Φώτης Δομουχτσίδης . Οι πολίτες της Σιντικής δεν δέχονται να "φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης "!

Αποτέλεσμα εικόνας για Φώτης ΔομουχτσίδηςΑπάντηση στις καταγγελίες της δημοτικής συμβούλου κ Όλγας Φυταγκουρίδου 

 Όλγα Φυταγκουρίδου Ο ορισμός του ψέματος και της εξαπάτησης για τον διαδικασία πληρωμής του ηλεκτρικού ρευματός των Λουτρών Σιδηροκάστρου δίνει ο δήμαρχος Σιντικής κ Φώτης Δομουχτσίδης ο οποίος κάνει λόγο για μισή αλήθεια που μπορεί να περιέχει άλλο τόσο ψέμα .Ενω αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει συνέχεια στις αίθουσες των δικαστηρίων αφού όπως γράφει στην απάντηση του καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει ή γράφει, πόσο μάλλον όταν  συκοφαντεί δια του τύπου ( διαδικτυο-Internet ).


Εμείς επικοινωνήσαμε με τον δήμαρχο ζητώντας την απάντηση του και την θέση της δημοτικής αρχής  στις καταγγελίες της κ Ολγας Φυταγκουρίδου .Διαβάστε την δήλωση του κ Δομουχτσίδη 


"Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφίν μύθον ακούσεις "
Η αποσπασματική επιχειρηματολογία ανώριμων, εμπαθών τοποθετήσεών, που γίνονται βιαστικά, λυσαλέα,   χωρίς, ενημέρωση,   , στο επίπεδο της συκοφαντίας, εκθέτει!
Η μισή αλήθεια μπορεί να περιέχει άλλο τόσο ψέμα,  ίσως και περισσότερο! 
Ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει ή γράφει, πόσο μάλλον όταν  συκοφαντεί δια του τύπου ( διαδικτυο-Internet ).
Ας αναλογιστεί τις ευθύνες του για τις πράξεις του,   αυτές που έχει για αυτά που έκανε όταν ήταν σε κύριες δοτές θέσεις ,  και για αυτά που κάνει! 
Οι πολίτες κρίνουν.
Και απαιτούν να ζητηθούν ευθύνες για αυτούς που διασύρουν το Δήμο τους με συκοφαντίες στο Πανελλήνιο.
Δεν δέχονται πλέον να "φωνάζει ο κλέφτης για να  φοβηθεί ο νοικοκύρης "!
Τα καλύτερα έπονται...
Φώτης Δομουχτσίδης
Δήμαρχος Σιντικής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.